MENIU

Doctorii i-au spus fetiţă bionică. Povestea copilei care nu simte durerea, oboseala şi nici foamea

Doctorii i-au spus fetiţă bionică. Povestea copilei care nu simte durerea, oboseala şi nici foamea

Olivia Farnsworth, în vârstă de şase ani, din Yorkshire, Marea Britanie, este, potrivit publicaţiei express.co.uk, singură persoană din lume care prezintă simultan aceste trei simptome. "De vină" pentru faptul că fetiţa nu simte durerea, oboseala şi foamea este o mutaţie genetică rară.

„Doctorii i-au spus fetiţa bionică, pentru că pare de fier. Ea nu simte pericolul. A fost târâtă de o maşină câţiva metri buni. A fost oribil, nu ştiu dacă poţi trece prin aşa ceva fără să rămâi marcat. Eu şi fraţii ei ţipăm, iar ea s-a ridicat, a mers spre noi şi m-a întrebat ce s-a întâmplat?, povesteşte mama fetei, Niki Trepak, adăugând că impactul ar fi trebui să îi provoace micuţei răni puternice, însă a scăpat doar cu câteva julituri uşoare, potrivit adevărul.ro. Conform medicilor, Olivia a scăpat aproape nevătămată pentru că a rămas calmă şi nu s-a speriat.

Niki Trepak, mama a cinci copii, spune că a ştiut că fiica ei este specială de când, la vârstă de nouă luni, micuţa a încetat să mai doarmă în timpul zilei.

Mai multe articole despre:
fetiţă foame oboseală durere mutaţie genetică