MENIU

Dispozitivul care transformă orice ceas într-un smartwatch

Dacă există un paradox în domeniul tehnologiilor purtabile, atunci un ceas mecanic cu funcții de smartwatch ar putea fi unul din ele.

Modillian Smart Strap este o invenție a unei companii cu sediul în Tel Aviv, care transformă un ceas simplu, mecanic, într-un smartwatch. Această brățară deține o conexiune Bluetooth LE cu ajutorul căreia se conectează la un smartphone cu Android.

Funcționarea Modillian Smart Strap este destul de simplă. Brățara a fost concepută să emită alerte discrete utilizatorului, atunci când acesta primește mesaje sau notificări pe telefon. Alertele respective vor fi emise prin intermediul unei vibrații sau a unui set de vibrații, în funcție de ce se întâmplă pe smartphone, fie că e vprba de un email sau de un apel telefonic, fără a deține un display pe care să afișeze aceste informații. Modillian arată la fel ca o curea de ceas normală, mai puțin sistemul de închidere ce poartă însemnele produsului și, desigur, și toată electronica necesară funcționării. Citeste mai mult pe playtech.ro.

Mai multe articole despre:
dispozitiv ceas smartwatch transforma