MENIU

Directorul adjunct al unui liceu a murit după ce s-a intoxicat cu o substanţă de curăţare

Directorul adjunct al unui liceu a murit după ce s-a intoxicat cu o substanţă de curăţare

O femeie de 49 de ani, director adjunct al unui liceu din Bihor, a murit în urma intoxicaţiei cu o substanţă folosită în deratizare, iar soţul ei este internat în stare gravă în spital. Cei doi s-au prezentat la spital crezând că se simt rău după ce au mâncat o conservă de ton.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, Maria Cotrău, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că procurorii cercetează împrejurările în care substanţa respectivă a ajuns în posesia soţilor şi modul în care au ajuns să o folosească.

„S-a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Salonta ca urmare a decesului, marţi, a unei femei la spitalul municipal Oradea. Cercetările au relevat faptul că decesul ar fi survenit în urma intoxicării cu o substanţă folosită în deratizare, iar în cauză nu există suspiciuni de omor. Cercetăm şi împrejurările în care substanţa respectivă a ajuns în posesia soţilor şi modul în care au ajuns să o folosească. Aşteptăm concluziile medicului legist, care vor stabili în mod cert cauza decesului. Soţul femeiii se află, în continuare, la Terapie Intensivă în spital, în stare gravă”, a spus Cotrău.

Potrivit acesteia, cei doi soţi s-au prezentat la sfârşitul săptămânii la spitalul municipal Oradea cu simptome de toxiinfecţie alimentară, stări date de ingerarea substanţei chimice folosite în deratizare.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor, Ioana Lascău, a declarat, la rândul său, că şi poliţiştii bihoreni au deschis o anchetă în acest caz pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs decesul femeii şi cauza acestuia.

Femeia avea 49 de ani şi era director adjunct al liceului din localitatea Tinca.

Mai multe articole despre:
director liceu