MENIU

Dietă de vedetă. Ce a mâncat, cu adevărat, Kim Kardashian pentru a slăbi - FOTO

<p>Kim Kardashian </p>

Dacă e ceva ce admirăm cu adevărat la Kim Kardashian, e ambiția. Căci aceasta este calitatea care a făcut-o celebră în primul rând. Kim nu s-a dat în lături niciodată de la ceea ce a vrut și a luptat cu ambiție și îndârjire să obțină tot ce a crezut că i se cuvine.

Tot de ambiție a dat dovadă și-n ultimele luni, reușind să scape de kilogramele dobândite în timpul celei de-a doua sarcini. Și știm cu toții că să slăbești nu e un lucru tocmai ușor. Starleta, însă, s-a încăpățânat să scape de toate acele kilograme nedorite și chiar mai mult, ajungând la silueta de dinaintea celor două sarcini.

Câteva dintre mesele starletei: frittata cu fructe, frittata cu brânza feta și somon cu varză de Bruxelles.

Cum a reușit? Foarte mult sport, masaje și tratamente speciale, dar și o dietă draconică. Kim a mărturisit că de două săptămâni și-a schimbat dieta, alegând să urmeze regimul Atkins (dieta fără carbohidrați), scrie okmagazine.ro.

Ulterior, starleta a postat și o imagine cu ea, în care apare îmbrăcată în costum de baie, dezvăluind astfel noua ei siluetă. Și trebuie să recunoaștem că trasnformarea starletei e chiar uimitoare, dacă e să ne gândim la acele săptămâni de dinaintea celei de-a doua nașteri, când Kim era ca un balon.

Mai multe articole despre:
dietă Kim Kardashian dieta atkins