MENIU

Dieta cu suc de lămâie. Cum să scapi de 4 kg în 10 zile

Dieta cu suc de lămâie. Cum să scapi de 4 kg în 10 zile

Lamaia are proprietati care te detoxifiaza, iar dieta cu suc de lamaie functioneaza datorita proprietatilor lamaii de a elimina toxinele din organism si de a sprijini scaderea in greutate.

Trucul care sta la baza dietei cu suc de lamaie si care te va ajuta sa slabesti 4 kilograme in 10 zile este urmatorul: cea mai buna metoda de a scadea in greutate si a nu te ingrasa la loc este sa elimini toxinele din organism si sa-ti pastrezi ficatul si sistemul digestiv sanatoase. De fapt, o digestie anormala impiedica scaderea in greutate, prin acumularea de toxine in sange si impiedicarea organismului sa se alimenteze cu nutrientii necesari arderii grasimilor. Si aici intra in scena dieta cu suc de lamaie: ea iti imbunatateste sistemul digestiv si iti ajuta ficatul sa functioneze la capacitatea lui maxima.

Ca sa incepi dieta cu suc de lamaie, trebuie sa pornesti si cu 24 de ore de minidetoxifiere. Asta se traduce prin a bea patru pahare de limonada de casa si cat de multa apa cu lamaie (cu tot cu pielita) poti.

A fost dovedit ca siropul de artar, scortisoara si piperul Cayenne grabesc deliminarea toxinelor si sunt si un plus de savoare in limonada ta, asa ca e bine sa le incluzi. Pe langa acestea, poti consuma fructe, iaurt, nuci nesarate si seminte, legume si peste. Dupa aceasta mica detoxifiere de 24 de ore, urmeaza un plan de dieta de 7 zile.

Citeşte continuarea pe divahair.ro.