MENIU

Dieta cu limonadă. Curăţă instant organismul de impurităţi

Dieta cu limonadă. Curăţă instant organismul de impurităţi

Dieta cu limonadă este un regim de detoxifiere pe termen scurt, indicat a fi urmat timp de 10 zile. Scopul acestei diete este acela de a curăţa organismul de impurități, de a elimina toxinele acumulate în diferite zone ale corpului, dar și de a topi depozitele de grăsime. Așadar, scăderea în greutate este o acțiune secundară a procesului de detoxifiere.

Dieta cu limonadă. Cum pregăteșți limonada pentru detoxifiere?

Ingrediente pentru un pahar de 250 ml:

-2 lingurițe zeamă proaspătă de lămâie

-2 lingurițe sirop de arțar sau miere

-un vârf de pudră de ardei iute

-apă plată

Cum ții dieta cu limonadă?

Dieta cu limonadă are două faze:

Prima faza durează între 7 - 10 zile

Dieta cu limonadă. Bea cel puțîn 6-12 pahare de limonadă pe zi. Fiecare pahar conține aproximativ 110 calorii, de aceea ar fi bine să bei 11-12 pahare de limonadă, pentru a-ți asigura minimul de 1200 calorii zilnice.

În plus, în fiecare dimineață bea un pahar cu apă sărată, iar seara un ceai laxativ. Singurele băuturi care mai sunt permise în această dietă sunt apa pură și ceaiul de mentă.

A două fază

După cele 10 zile se reia treptat alimentația solidă trecând la supe de legume în 3-5 zile de la sfârșitul regimului, apoi la vegetale și fructe crude. Nu trebuie să depășeșți 1500 calorii pe zi.

Dieta cu limonadă. Dieta poate fi greu de ținut în primele zile. Ca orice altă dietă bazată doar pe consum de lichide, este o adevărată provocare să-ți mulțumești stomacul cu atât de puțin și fără pic de mâncare solidă.

În plus, deoarece dieta este una de detoxifiere, poți experimenta simptome ca: dureri de cap, grețuri, vărsături, pofte, oboseală, iritabilitate. Majoritatea simptomelor se manifestă pe termen scurt însă în cazul în care simptomele persistă, este indicat să renunți la dietă.

Dieta cu limonadă este potrivită doar pentru organismele sănătoase, care nu iau medicație pe termen lung. Ea este interzisă celor care suferă de afecțiuni cardiace, gastrită, ulcer sau diabet.

Pentru a evita deshidratarea, consumă cât mai multă apă între paharele de limonadă.

Dieta se poate relua numai după cel puțin 6 luni.

Dieta cu 7 pahare: cea mai bună metodă de a arde grăsimea de pe burtă

Mai multe articole despre:
miere lămâie limonadă