MENIU

Dieta cu gutui! Detoxifici organismul şi slăbeşti foarte repede

Dieta cu gutui! Detoxifici organismul şi slăbeşti foarte repede

Gutuia, fructul minune al toamnei, este un aliat într-o cură de slăbire pentru că te va ajuta să previi starea de înfometare.

DIMINEAȚA: ou fiert + o felie de pâine prăjită + un ardei gras / salată din roșii, castraveți și ardei + o felie de pâine prăjită / brânză slabă de vaci + un ardei gras și o roșie / o salată verde cu zeamă de lămâie și brânză telemea / fulgi de ovăz sau de porumb cu iaurt 0% grăsime – Se poate cosuma cafea cu foarte puțin zahăr sau ceai puțin îndulcit.

GUSTARE: 2 gutui crude

PRÂNZ: 150 de grame de piept de pui cu mazăre sau spanac / salată de crudități: țelină, morcov, varză și avocado / supă cremă de dovleac – dovleac, un cartof, morcovi, țelină și păstârnac, fierte și pasate / salată de ton cu porumb, castraveți murați, mazăre și morcovi fierți, tăiați cubulețe

GUSTARE: 1 măr, o pară, câteva prune sau un ciorchine de struguri

CINĂ: 2 gutui

Poți să faci câte combinații vrei cu aceste recomandări, important este să nu consumi grăsimi – unt, margarină, lapte gras, carne de porc, mezeluri. Nu sunt permise dulciurile, zahărul și sucurile din comerț. Încearcă să mănânci cât mai multe fructe și legume, iar numărul gutuilor poate crește, dacă vrei. Dacă te plictisești să le ronțăi, poți să le transformi în suc, scrie ziuadecluj.net.

Mai multe articole despre:
gutui gutuie dieta cu gutui