Dieta cu fasole neagră. Aşa topești instant kilogramele în plus
Fasolea neagră reprezintă cea mai mare sursă de antioxidanți dintre toate sortimentele de fasole sau diferite alte leguminoase înrudite cu ea.
Pigmenții închiși ai acestui soi de fasole sunt dați de flavonoizi, care poartă numele de antocianine și antocianozide. În plus, aceasta conține o cantitate mare de fibre solubile, absolut necesare pentru digestie, colon, eliminarea toxinelor și scăderea colesterolului rău.
Cu un indice de doar 85 de calorii la 100 de grame, fasolea neagră s-a dovedit a fi o adevărată armă în topirea kilogramelor. Aportul ridicat de fibre, proteine, vitamine și triptofan fac ca rezultatele asupra siluetei să fie uimitoare. Iată în ce mod acționează această legumă:
- stimulează digestia și tractul intestinal grație fibrelor solubile, eliminând rapid toxinele
- accelerează metabolismul grație antioxidanților și vitaminelor ce sprijină topirea grăsimilor
- te ajută să scapi de grăsimea abdominală
- normalizează cantitatea de zahăr din sânge
- oferă sațietate pentru o perioadă lungă de timp grație proteinelor din compoziție, făcând-o indispensabilă în orice dietă sănătoasă
- înlocuiește cu succes carnea.
Și dacă nu am reușit încă să vă convigem să consumați cât mai des fasole neagră, vă menționăm că aceasta este singura dintre toate soiurile de fasole care nu produce flatulență (gaze).
Programul de slăbit cu fasole neagră:
Dacă doriți să scăpați de kilogramele în plus este necesar să țineți dieta cu fasole neagră timp de o săptămână, după care se recomandă să o consumați destul de des, pentru menținere. În funcție de organism, se pot slăbi 3-4 kilograme fără efort. Partea bună este că dieta nu este una restrictivă, având voie să consumați zilnic 1600-1800 de calorii, luate doar din alimente cu puține calorii și sănătos gătite. Este suficient să mâncați zilnic 200 de grame de fasole neagră, pe care o puteți găti în cele mai diverse moduri.
Pe parcursul acestei diete, nu veți consuma doar fasole, ci și 100 grame din alimente precum:
• brânză
• lactate
• carne slabă ( pasăre, pește)
• orez (în special brun sau negru)
• cartofi (în special cartofi dulci)
• dulce (miere de albine naturală, ștevie sau sirop de arțar - îndulcitori naturali, dar nu mai mult de 2-3 lingurițe pe zi).
Sursa: antenasatelor.ro