MENIU

Diana Șoșoacă, un nou demers controversat - Este vorba de cinci ani de închisoare - Se urmărește și cenzura presei

Diana Șoșoacă

Diana Șoșoacă este inițiatoarea unui proiect controversat care ar putea să pedepsească anumite persoane cu până la cinci ani de închisoare.

Diana Șoșoacă vrea închisoare pe cei care distribuie informații și simboluri antiromânești. Senatoarea a depus un proiect de lege prin care, cei găsiți vinovați, ar putea sta până la 5 ani după gratii.

Antiromânismul este, în viziunea politicianului, percepția referitoare la români exprimată ca ură împotriva acestora. Legea vizează și cenzura mass-media!

Diana Șoșoacă a depus pe 28 iulie un proiect de lege prin care vrea condamnarea cu până la 5 ANI DE ÎNCHISOARE a celor care distribuie sau pun la dispoziția publicului știri, informații și materiale considerate „antiromânești”.

Senatoarea Șoșoacă menționează că, în viziunea sa, „antiromânismul este considerat ca fiind percepția referitoare la românii exprimată ca ură împotriva acestora, precum și manifestările verbale sau fizice motivate de ură împotriva românilor. indreptate împotriva românilor sau a ne-românilor, a proprietaților românilor, a instituliilor comunităților românești sau a lăcașurilor de cult ale românilor.”

Mai multe articole despre:
diana sosoaca demers controversat antiromanism