MENIU

Dezvăluiri halucinante făcute de tătăl primei tinere care a fost împinsă la metrou

Tatăl primei victime de la metrou, tânăra care a fost împinsă și care a scăpat după ce s-a luptat cu agresoarea, a vorbit la REALITATEA TV despre parcursul sinuos pe care a trebuit să-l urmeze pentru a anunța o posibilă crimă.

Tatăl tinerei, care a reușit să scape de atacul Magdalenei Șerban, a povestit la REALITATEA TV cât de greu a fost să anunțe atacul.

„Ne-au că asta e procedura. Am sunat la Poliție la Unirii. Declarația am dat-o la Unirii, pentru că la stația Costin Georgian nu este secție. La Costin Georgian m-au trimis la lucrători să le spun ce s-a întâmplat. La Unirii cred că am stat o oră și jumătate”, a declarat tatăl fetei la REALITATEA TV.

Într-un final, a povestit acesta, polițiștii și-au dat seama că nu este vorba de o glumă. „Și-au dat seama că e adevărat ce spunem și că nu e o glumă”, a mai spus bărbatul.

Deși era vorba de o tentativă de crimă, bărbatul a spus că oamenii legii i-au spus că acestea sunt procedurile. „Mi s-a spus să aștept și o să vedem”, a povestit tatăl victimei.

 

 

Filmul tragediei de la metrou: victima, lovită în cap pentru a nu scăpa din fața trenului

Primul moment semnificativ consemnat marți, în jurul orei 15:35. "În timp ce se afla pe peronul stației de metrou Costin Georgian, inculpata S.M. a impins o persoană de sex feminin, spre liniile de metrou, cu intenția vădită de a o arunca în fața trenului care tocmai intra în stație;" au scris anchetatorii în raport. 

Apoi, în jurul orei 19:54, "în timp ce se afla pe peronul stației Dristor 1, inculpata S.M. a impins o persoană de sex feminin spre liniile de metrou, iar în timp ce aceasta incerca să se agațe de marginea peronului, A LOVIT-O ÎN ZONA CAPULUI CU PICIORUL; urmare a acestor acțiuni victima a fost lovită de trenul ce intra in stație și a decedat ca urmare a leziunilor suferite.