MENIU

Detalii tulburătoare în cazul morții Mihaelei Galani, tânăra afaceristă din Constanța - ANUNȚUL care a șocat

Mihaela Galani

Mihaela Galani, deținătoarea brandului Gemelli Shoes, s-a stins din viață fulgerător. Tânăra patroană din Constanța a fost găsită inconștientă în mașina proprie, dar medicii nu au reușit să o țină în viață. 

Mihaela Galani era una dintre cele mai cunoscute și de succes femei de afaceri din România. 

Tânăra din Constanța avea numai 33 de ani și se pare că avea afecțiuni medicale întrucât făcea dializă, după cum au precizat persoane din anturajul ei, potrivit presei locale. 

Mihaela Galani a fost găsită în mașina sa, inconștientă, pe data de 3 ianuarie, potrivit Replicaonline. Tânăra femeie de afaceri a fost transportată la spital, însă acolo a intrat în stop cardio-respirator și nu s-a mai putut face nimic pentru ea, fiindu-i declarat decesul. 

În urmă cu mai bine de zece ani, fratele geamăn al Mihaelei Galani s-a stins din viaţă, iar moartea acestuia a devastat-o pe tânără.

Tot în urmă cu 10 ani, Mihaela a făcut un transplant de rinichi în străinătate. De atunci, tânăra urma tratament cu dializă, iar medicii au anunțat-o, după transplantul de atunci, că va fi nevoită să facă o nouă operație după 10 ani.  

Mai multe articole despre:
mihaela galani gemelli shoes