MENIU

Detalii șocante în cazul crimei din curtea bisericii: victima a cerut ajutor la TV, înainte de omor

Femeia ucisă a cerut ajutor, la începutul anului, într-o emisiune televizată

Apar noi detalii șocante despre dubla crimă din Argeș. Femeia ucisă a cerut ajutor, la începutul anului, într-o emisiune televizată. Aceasta a spus că este ameninţată cu moartea de către fostul iubit, dar autorităţile nu au luat însă nicio măsură, iar bărbatul a trecut la fapte. Femeia de 36 de ani și fiul ei, de 15 ani, au fost asasinați în curtea unei biserici din localitatea Mihăiești. Criminalul a încercat apoi să se sinucidă. 

"Eram singura la ai mei si a venit si mi-a zis ca viata lui nu mai are rost si ca el intra in puscarie si pe mine ma baga in pamant", a spus femeia. Întrebată de ce l-a iertat pentru acele agresiuni, aceasta a replicat: "Forţată de el."

Declarațiile femeii au fost făcute într-o emisiune în care s-a încercat împăcarea cu bărbatul care urma să o ucidă. Strigătul său de ajutor nu a fost luat în seamă, iar ameninţarea cu moartea a devenit faptă. 

Femeia de 37 de ani se mutase cu un bărbat din localitate de câteva săptămâni, iar decizia l-a scos din minţi pe fostul concubin. Bărbatul gelos o urmărea pe aceasta chiar dacă relația dintre ei se încheiase. 

În ziua crimei, cei doi s-au certat în cimitir, iar băiatul de 15 ani a încercat să îşi apere mama. Asasinul i-a înjunghiat și, rănit, băiatul a încercat să fugă, dar a cazut și a fost prins de agresor, care l-a lovit în repetate rânduri până a murit. 

Localnicii aflaţi la slujbă au văzut incidentul și au anunțat poliția. Agenţii l-au găsit pe bărbat la câtiva kilometri distanţă de biserică. Acesta încercase să îşi pună capăt zilelor. O ambulanţă l-a dus la spitalul din Pitești, unde a fost operat de urgență. În prezent, starea lui este critică. 

Mai multe articole despre:
crima arges crima biserica arges