MENIU

Detalii șocante ies la iveală în cazul crimelor comise de „Șacalul” din Constanța: Ce reiese din necropsiile Denisei și Deliei

Investigațiile în cazul dublei crime din Constanța dezvăluie detalii tulburătoare despre modul în care Denisa și Delia au fost ucise de principalul suspect, un bărbat de 26 de ani cunoscut sub pseudonimul „Șacalul”.

Acesta le-a ademenit pe tinere cu scopul de a le jefui, iar apoi le-a luat viața cu brutalitate. Necropsiile au confirmat că ambele victime au fost sugrumate, iar crimele au fost premeditate.

Premeditare și manipulare în cazurile celor două victime

Bărbatul s-a folosit de copilul concubinei sale pentru a încerca să scape de cadavrul uneia dintre victime. Într-un gest de o cruzime extremă, a păstrat trupul neînsuflețit al unei tinere în același apartament în care locuiau cei patru copii ai femeii. Cu toate că suspectul era deja monitorizat de poliție încă de la descoperirea primei victime, autoritățile nu au intervenit suficient de repede pentru a preveni a doua crimă.

Anchetatorii au explicat că, după descoperirea primei victime în apartamentul din Mamaia, suspectul a intrat sub supraveghere, dar nu a fost reținut imediat din lipsa probelor concludente. Între timp, bărbatul a continuat să își pună în aplicare planurile macabre.

Autopsiile confirmă cauza morții

Conform rezultatelor necropsiilor, ambele tinere au murit sugrumate, ceea ce indică un mod de operare similar în ambele cazuri. Prima victimă, o tânără din Tulcea, a fost descoperită în apartamentul din stațiunea Mamaia, iar a doua, o tânără din Timișoara, a fost luată de la un hotel de pe Bulevardul Mamaia pe 27 august de către suspect.

Proprietarii hotelului unde era cazată tânăra din Timișoara au început să suspecteze ceva în neregulă după ce aceasta nu s-a întors la timp în cameră. Deși i-au trimis mesaje, au primit răspunsuri care păreau suspecte, fiind probabil trimise de criminal și nu de victimă. În mesajele respective, proprietarii erau liniștiți și îndemnați să nu alerteze poliția. Ulterior, concubina suspectului, împreună cu fiul ei de 15 ani și un alt bărbat, au venit la hotel pentru a ridica lucrurile tinerei și au plătit doar o parte din cazare.

Accidentul care a dus la descoperirea crimelor

Cazul a luat o turnură neașteptată în noaptea în care suspectul a provocat un accident de mașină, fiind urmărit de poliție. În timpul urmăririi, el a ignorat semnalele agenților de a opri, ceea ce a declanșat o cursă ce s-a încheiat cu accidentul. Acest incident a dus la descoperirea ororilor comise, aducând la lumină crimele șocante de care era responsabil „Șacalul”.

Ancheta continuă, dar multe întrebări rămân fără răspuns, în special legate de motivele pentru care suspectul nu a fost reținut după prima crimă și cum a reușit să-și continue seria de atrocități sub ochii autorităților.