MENIU

Detalii halucinante în dosarul fraților Tate! Bolizii de lux, puși sub sechestru de DIICOT, nu le aparțin milionarilor

Detalii halucinante în dosarul fraților Tate! Bolizii de lux, puși sub sechestru de DIICOT, nu le aparțin milionarilor

Răsturnare de situație în cazul mașinilor fraților Tate, sechestrate de DIICOT. O companie din Marea Britanie susține că este proprietara bolizilor și i-a cerut înapoi.

Noi detalii halucinante în dosarul fraților Tate! Se pare că bolizii de lux, puși sub sechestru de DIICOT cu puțin timp în urmă nu le aparțin milionarilor. Influencerii au închiriat mașinile de la o companie din Marea Britanie, companie care acum își cere autoturismele de lux înapoi. 

După prima descindere a mascaților la vila din Voluntari a celor doi frați, Andrew Tate a dezvăluit într-un interviu acordat unei televiziuni britanice că mașinile de lux pe care le conduce nu sunt ale lui. Se pare că bolizii cu care se lăuda pe rețelele sociale sunt închiriați.

Milionarii britanici sunt cercetați într-un dosar în care sunt acuzați de trafic de persoane, motiv pentru care mașinile de sute de milioane de euro au fost puse sub sechestru în urma perchezițiilor.

Se pare că în urmă cu doi ani, Andrew Tate a ocupat funcția de director al companiei de la care închiriase mașinile. Influencerul a demisionat din funcție chiar înainte de prima descindere a autorităților la locuința sa. Patronul companiei britanice susține că i-a cunoscut pe frații milionari în urmă cu 7-8 ani, când încă nu erau faimoși. Acesta a dezvăluit că le-a închiriat fraților Tate autoturismele pentru o perioadă de 6-12 luni și că le-a livrat personal în România. De altfel a recunoscut că influencerii îl ajutau să vândă mașinile de lux.

Proprietarul companiei a oferit instanței probe cum că acestea îi aparțin și își vrea mașinile în valoare de 27 de milioane de euro înapoi.

Revoltător: frații Tate se consideră victime ale sistemului juridic din România! Declarații controversate la DIICOT

 

Mai multe articole despre:
fratii tate masini diicot sechestru