MENIU

Descoperirea teribilă a unei femei. Ce îi făcea soțul, noaptea, după ce o adormea cu somnifere

<p>Riscurile la care te supui dacă dormi prea mult. C&acirc;te ore trebuie să dormi, &icirc;n funcţie de v&acirc;rstă</p>

Un caz cât se poate de real a tulburat o întreagă comunitate și a șocat o lume întreagă. O femeie din Indiana, SUA, a aflat cu stupoare că soțul o adormea cu somnifere și întreținea relații sexuale cu ea în această stare, în timpul nopții. Femeia l-a dat pe bărbat pe mâna poliției, iar acum a decis să își spună povestea pentru a atrage atenția asupra existenței violului marital, o faptă pe care mulți oameni nu o consideră infracțiune, scrie Time.com.

Mandy Boardman, o femeie din SUA, se afla într-un mariaj aparent fericit alături de soțul ei și cei doi copii. La șapte ani după căsătorie a început să experimenteze stări ciudate, de oboseală și pierdere a memoriei.

Stările inexplicabile au continuat, dar ce s-a întâmplat într-o noapte a bulversat-o definitiv. S-a trezit cu soțul deasupra ei, în pat, cu o lanternă într-o mână și ceea ce s-a dovedit a fi un somnifer în cealaltă mână.

Bărbatul i-a spus că nu făcea decât să se asigure că o să aibă un somn bun - deși femeia nu avea probleme cu somnul. I-a cerut să se oprească și acesta a promis că așa va face.

Apoi, într-o bună zi, omul a uitat telefonul acasă. Stupefiată, soția a găsit pe telefon trei clipuri video în care soțul ei întreținea relații sexuale cu ea, în timp ce ea dormea.

A trecut ceva vreme până când să înțeleagă că ce s-a întâmplat nu este în regulă, că același lucru l-ar putea păți chiar fiica ei. În cele din urmă, femeia a anunțat poliția, iar omul a ajuns în fața legii.

A fost nevoie de ani buni pentru ca soțul ei să fie condamnat la închisoare pentru viol și alte infracțiuni.

Femeia, care încearcă acum să depășească depresia provocată de episodul traumatic, a explicat că a decis să facă publică povestea vieții ei pentru a atrage atenția asupra acestei infracțiuni - violul domestic.

Mai multe articole despre:
SUA Indiana somnifer viol marital viol domestic