MENIU

Descoperire șoc: Un telefon găsit acasă la Dincă, urmărit de DIICOT în cazul Luizei!

Telefonul de pe care a fost sunat bunicul Luizei, în urmă cu trei luni, și care avea o cartelă prepay, a fost monitorizat de DIICOT Craiova din luna iunie, dar nu i-au identificat proprietarul până pe 26 iulie, când l-au găsit acasă la criminal, scrie LIbertatea.ro.

După ce Luiza Melencu, fata de 18 ani din comuna Dioşti, a fost răpită pe 14 aprilie, bunicul ei a primit un telefon în care era asigurat că este bine și că pleacă în străinătate.

Când dosarul a fost transferat de la Parchet la DIICOT Craiova, pe data de 5 iunie, procurorii au început cercetările și au căutat pe teren de unde au fost cumpărate telefonul si cartela prepay respective.

În momentul în care au intrat în casă, procurorii au descoperit „cel puțin trei telefoane”, dintre care unul exista în baza de date a cazului Luizei. 

Bunica Luizei: Nu ne-a băgat nimeni în seamă. Dacă nu se întâmpla cu Alexandra, nu aflam nimic

Originară din Dioști, județul Dolj, Luiza Melencu se ducea pe 15 aprilie la Caracal. A luat o mașină de ocazie, iar de atunci nu se mai știe nimic de ea.

Dispariția a fost semnalată de bunicul fetei, iar dosarul ei a ajuns de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova la DIICOT Craiova. Procurorii DIICOT au tratat ca pe un caz de trafic de persoane.

Pe lista suspecților, o listă care era însă destul de mare, se afla inclusiv Gheorghe Dincă, suspectul din Caracal.

Dincă le-a declarat procurorilor că le-a ucis pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu.

Mai multe articole despre:
telefon Caracal Alexandra gheorghe dinca Luiza