MENIU

Descoperire-șoc în camera ucigașului din Las Vegas. "O să muriți toți", a avertizat o femeie

Atentat Las Vegas

Atentat Las Vegas. Ies la iveală noi amănunte șocante despre natura atentatului sângeros din Las Vegas de duminică noaptea. Poliția din Las Vegas a anunțat că cel puțin 50 de oameni au murit și sunt 200 de răniți, în urma unui atac cu mitralieră care a avut loc în timpul unui festival de muzică country. 

Atentat Las Vegas. Principalul suspect este Stephen Paddock, un localnic în vârstă de 64 de ani, care a tras cu o armă automată de la etajul 32 dintr-un hotel aflat în apropierea concertului de muzică country. Poliția a dat-o în urmărire generală pe partenera de viață a acestuia, o femeie asiatică de 62 de ani, Marilou Danley, care lucra pe post de crupieră într-un cazinou.

Într-un târziu, după ce aceasta a fost găsită, autoritățile au anunțat că aceasta nu este suspectă.

Atentat Las Vegas. În camera de hotel echipele SWAT au găsit un arsenal întreg de armament, foarte multe arme automate și muniție. Un vecin de cameră australian a povestit pentru Daily Mail cum atentatorul a tras aproximativ 20 de secunde cu mitraliera, s-a oprit câteva secunde, după care a reînceput focul.

Atentat Las Vegas. Un alt amănunt șocant a fost relatat de martori: o tânără a povestit cum un cuplu de hispanici a părăsit cu scandal concertul, cei doi fiind escortați de poliție, după care femeia hispanică ar fi spus "O să muriți cu toții", scrie Daily Star.

Poliția din Las Vegas a anunțat că bilanțul atacului cu arme automate din capitala jocurilor de noroc a crescut la cel puțin 50 de morți și peste 200 răniți. “Împuşcăturile par să fi fost trase de la etajul 32 al unei clădiri din apropiere asupra spectatorilor de la un festival de muzică country, iar poliția a anuțat că un atacator a fost doborât, anunță Reuters.

Poliţia a oferit primele detalii în legătură cu suspectul vinovat de declanşarea focului armat asupra în timpul concertui din Las Vegas. Potrivit presei americane, atentatorul a fost identificat de poliţie ca fiind Stephen Paddock, un localnic în vârstă de 64 de ani.

Partenera de viață a acestui, o femeie asiatică de 62 de ani, Marilou Danley, care lucra pe post de crupieră într-un cazinou din Las Vegas a fost dată în urmărire generală.

Pe contul de Twitter, Poliţia din Las Vegas anunţă că nu crede că mai există un alt atacator, în afară de cel doborât.

Mai multe articole despre:
atentat las vegas