MENIU

Descoperire misterioasă în Ierusalim, cu o vechime de 2.000 de ani

<p>Descoperire misterioasă la Ierusalim</p>
<p>Descoperire misterioasă la Ierusalim</p>
<p>Descoperire misterioasă la Ierusalim</p>

O structură misterioasă în formă de piramidă care duce la un podium, cu o vechime de 2.000 de ani, a fost descoperită la Ierusalim.

Scările în formă piramidală care duc la un podium sunt vechi de cel puțin 2.000 de ani, potrivit echipei de arheologi de la Israel Antiquities Authority (IAA), transmite Discovery.com.

Structura din piatră duce la un podium, a cărui utilizare în Israelul celui de-al Doilea Templu este încă neclară. Este posibil ca vechii evrei să fi folosit acest podium ca loc de revendicare a obiectelor pierdute, însă arheologii nu știu încă sigur despre ce este vorba.

Scările în piramidă au fost găsite pe o stradă în pantă din Ierusalim care era odinioară loc de pelerinaj și careducea la Templu.

Strada cu scări datează din primii ani ai secolului I înaintea erei noastre și era una dintre cele mai mari construcții realizate în Ierusalim în epoca celui de-al Doilea Templu.

The Second temple era, running from 538 B.C. to 70 A.D., refers to the lifetime of the temple built by King Herod the Great to replace the First Temple, razed by the Babylonians around 587 B.C.

“Nu avem niciun alt podium de acest tip, astfel încât rămâne un mister la ce erau folosite scările în formă de piramidă”, au declarat arheologii Nahshon Szanton și Joe Uziel.

În mod surprinzător, zeci de vase de piatră, de sticlă sau de lut au fot descoperite la baza podiumului.

Mai multe articole despre:
Ierusalim descoperire ierusalim