MENIU

Denunțătorul lui Coldea, mărturii exclusive despre Kovesi: Făceau presiuni asupra mea pentru a-i face doamnei procuror o mare fericire

Laura Codruța Kovesi / Foto: Inquam Photos

Omul de afaceri Cătălin Hideg, denunțătorul generalului negru Florian Coldea a făcut declarații în exclusivitate la Realitatea PLUS unde a vorbit despre cum acționa mafia statului paralel a lui Coldea împreună cu Laura Codruța Kovesi și cum aceștia făceau presiuni asupra sa pentru a plăti anumite prejudicii. Mai mult, Hideg dezvăluie și cum Kovesi îndemna presa să îi semnaleze acte de corupție din țările membre UE. 

"Presiunea pe care o făceau asupra mea să plătesc acel prejudiciu era pentru a-i face doamnei Kovesi o mare fericire, o mare bucurie pentru ca era primul dosar cu mare succes instrumentat in Romania, iar daca acei 3 milioane, plus penalizari calculate tot de dl avocat Traila undeva la 1 milion de euro, care erau penalizari si accesorii plus rata inflatiei  - acei 4 milioane ar fi facut-o pe doamna procuror sef european cred ca foarte fericita si ar fi fost o bila alba pentru activitatea pe care o are acolo (la EPPO - n.r.).

A aparut un articol unde dna Kovesi a dat un interviu in care indemna ziaristii si presa sa ii semnaleze dosare de coruptie din toate tarile UE. Pentru ca de acolo isi iau ei materialele si informatiile despre asa-zisele fapte de coruptie.

SURSE: Dumbravă, țapul ispășitor în Dosarul Generalilor: își asumă TOT ca să-l scape pe Coldea

Eu acum i-am pregatit dnei Kovesi - daca tot eu sunt fraierul de serviciu al fondurilor europene  -  10 proiecte cu 10 companii straine care au luat fonduri europene", a declarat, joi seara, catalin Hideg, la Culistele Statului Paralel de la Realitatea PLUS. 

Prima reacție a Laurei Codruța Kovesi după mega dosarul generalilor Coldea și Dumbravă: „Nu există țări curate”