MENIU

Defecţiune la metrou, în Capitală. Călătorii, blocaţi zeci de minute - traficul a fost reluat

Circulaţia pe magistrala 1 de metrou s-a reluat în jurul orei 13.17, când călătorii au fost debarcaţi în staţia Izvor, potrivit reprezentanţilor Metrorex. Trenul defect a fost împins pe o bretea secundară pentru a fi transferat către depou. Luni, timp de mai multe zeci de minute, s-a circulat cu dificultate pe magistrala 1, după ce un tren s-a defectat.

Trenurile de metrou au circulat cu dificultate pe magistrala 1 de metrou, din cauza unui tren defect. Incidentul s-a produs luni, în jurul orei 12.45, iar călătorii au rămas blocaţi în tren. Din cauza acestui incident, călătorii au fost nevoiţi să aştepte în staţii şi 20 - 25 de minute.

Trenul de metrou s-a defectat, luni, pe magistrala 1, la staţia Izvor. Trenul se afla aproape de intrarea în staţie, iar călătorii au rămas în tren şi au fost debarcaţi după circa 30 de minute. La faţa locului a fost trimis un tren care să-l împingă în staţie astfel încât să poată fi debarcaţi călătorii. Din cauza acestui incident s-a circulat în pendulă între Gara de Nord şi Piaţa Unirii 1, potrivit reprezentanţilor Metrorex, citaţi de b365.ro.

Mai multe articole despre:
metrou metrorex defecţiune la metrou magistrala m1