MENIU

Declarații terifiante făcute de fiica unui pacient mort la spitalul Pantelimon: „Tatăl meu țipa de pe patul de spital”

Într-un interviu exclusiv pentru un post de știri, fiica unui pacient care a decedat în secția de Terapie Intensivă a Spitalului Pantelimon a făcut mărturisiri tulburătoare despre ultimele zile ale tatălui său, relatând detalii alarmante despre tratamentul la care acesta a fost supus. Tragedia a avut loc în contextul unui scandal de amploare care a șocat întreaga țară. Urmează informații cu un puternic impact emoțional!

Rudele pacienților morți în spitalul Pantelimon rup tăcerea

Femeia a declarat că tatăl ei, care a fost internat în urmă cu mai bine de trei luni, a fost adus inițial la spital în stare relativ bună, având doar probleme de tensiune. „L-am dus cu tensiune mare și l-am luat mort”, a spus ea. „Pe 4 aprilie, tatăl meu a decedat. L-am adus într-o stare bună, având doar probleme cu tensiunea arterială. Deși suferea de o tumoră, se descurca acasă și își urma tratamentul fără probleme. Nu avea alte complicații.”

Fiica pacientului a povestit că, în timpul internării, a întâmpinat dificultăți majore în a avea acces la tatăl său, medicii refuzând să le permită vizite. „Doamna doctor nu ne-a lăsat să intrăm nici măcar în timpul orei de vizită. Ne-a jignit, i-a luat mamei mele telefonul din mână. Am reușit să intrăm doar forțat, pentru a-l vedea pe tatăl nostru”, a relatat ea.

Mai alarmant, femeia a descris cum tatăl său era legat de mâini și picioare și că avea urme de sângerare. „Tata era legat de mâini și picioare. Îi curgea sângele din mâini și striga de pe patul de spital: „Luați-mă acasă, m-au omorât ăștia. Luați-mă de aici, mă omoară!”. Când am reușit să intrăm, am găsit că avea gura spartă. Vreau ca adevărul să iasă la lumină.”

Familia cere o anchetă amănunțită privind circumstanțele în care a avut loc decesul bărbatului la Spitalul Pantelimon.