MENIU

Decizie în cazul poliţistului filmat întreţinând relaţii sexuale cu o presupusă prostituată

Şeful postului de poliţie Crişcior, care a fost filmat în timp ce întreţine relaţii sexuale, îmbrăcat în uniformă, cu o tânără bănuită că practică prostituţia, într-un presupus bordel, este cercetat disciplinar de către Inspectoratul de Poliţie Hunedoara. 

Potrivit unui comunicat de presă transmis, vineri, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara, Adrian Ancheş, şeful Secţiei 4 de Poliţie Rurală Crişcior este cercetat disciplinar.

„Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara a dispus declanşarea cercetării disciplinare prealabile faţă de poliţistul care a apărut în înregistrarea video redată în spaţiul public în data de 24.08.2017. La finalizarea cercetării se va stabili dacă poliţistul a săvârşit abateri disciplinare prevăzute de Statului Poliţistului, respectiv dacă a avut o comportare necorespunzătoare în serviciu, familie sau în societate, comportare care să aducă atingere onoarei, probităţii profesionale a poliţistului sau a prestigiului instituţiei, urmând ca rezultatul să fie adus la cunoştinţa publicului”, transmite IPJ Hunedoara.

De asemenea, Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara a fost sesizat cu privire la „o posibilă săvârşire a infracţiunii de divulgare de informaţii de serviciu secrete sau nepublice, faptă prevăzută de articolul 304 din Codul Penal”, se arată în comunicatul IPJ Hunedoara.

Poliţist surprins în ipostaze intime. Omul legii nu se află la prima abatere

Mai multe articole despre:
poliţist hunedoara poliţist sex