MENIU

De la cine a cumpărat Florian Coldea apartamentul de lux dintr-un cartier exclusivist al Bucureștiului

Florin Coldea ar detine numeroase proprietăți imobiliare de lux

Florian Coldea deține un apartament, două terase și două locuri de parcare într-un complex exclusivist de pe strada Barajul Argeșului. Fostul șef din servicii ar deține un penthouse în acestă zonă de lux a Capitalei. Complexul rezidențial din apropiere de parcul Herăstrău, potrivit Realitatea Plus.

Florian Coldea deține un apartament, două terase și două locuri de parcare într-un complex exclusivist de pe strada Barajul Argeșului. Fostul șef din servicii ar deține un penthouse în acestă zonă de lux a Capitalei. Complexul rezidențial din apropiere de parcul Herăstrău a fost ridicat de firma WIN Herăstrău.

Un apartament cu două camere în acestă zonă costă aproximativ 250 de mii de euro. Dezvoltatorul imobiliar este omul de afaceri Cristian Pascu, ce a investit banii familiei în acest complex de lux înainte de criza sanitară din 2020.

Proiectul de lux din apropiere de parcul Herăstrău a fost prevăzut cu 300 de apartamente. Complexul rezidențial se întinde pe o suprafaţă de 11.500 de metri pătraţi din Cartierul Francez și este format din şase clădiri. Valoarea de piaţă a proiectului a fost estimată de dezvoltator la 70 de milioane de euro.

Proiectul include și penthouse-uri de până la peste 340 de metri pătraţi, pentru care preţul porneşte de la 900 de mii de euro. Într-un interviu pentru presa financiară, Cristian Pascu a posvetit că a vândut 101 apartamente, cu o medie a avansului primit de la clienţi de 53%.

Cristian Pascu administrează firma PSC Group include şi PSC Property Management, care administrează apartamentele vândute în regim de investiţie. Dezvoltatorul promite astfel clienţilor care îşi doresc achiziţia unui apartament ca investiție, un randament de 7%.

În primele luni de la demararea proiectului, firma care se ocupa de construcția efectivă a blocurilor a intrat în insolvență, iar cel de la care a cumpărat Florian Coldea a trebuit să preia angajații și utilajele pentru a finaliza proiectul.