MENIU

Alertă în Capitală. Deținut periculos, evadat de la Jilava! VEZI FOTO

Detinut evadat de la Jilava
Detinut evadat de la Jilava

Un deținut periculos a evadat de la penitenciarul Jilava, transmite Realitatea TV. Evadatul era condamnat la 10 ani pentru tâlhărie.

Potrivit unui comunicat al Administrației Penitenciarelor, joi, 07.03.2019, în jurul orei 0055, deţinutul Azamfirei Valeriu Constantin, condamnat la 10 ani pentru tâlhărie, regim semideschis, a părăsit penitenciarul, prin escaladarea gardurilor împrejmuitoare.

În vederea capturării deţinutului, au fost dispuse măsuri specifice în astfel de situaţii, respectiv: blocarea căilor de acces– posibile direcţii de deplasare, alarmarea personalului unității, trimiterea de urgenţă a mai multor echipe de căutare formate din angajaţi ai Penitenciarului București Jilava, precum şi cooperarea cu Inspectoratul de Poliţie Ilfov, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Ilfov, Poliția de Frontieră, DGPMB, IPJ Călărași.

De asemenea, conducerea penitenciarului a dispus demararea unei anchete administrative, care să analizeze circumstanţele care au condus la producerea evenimentului.În cazul în care deţineţi informaţii care ar putea ajuta la identificarea sau capturarea deţinutului vă rugăm să contactaţi cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sunaţi la numărul de telefon 112.

Tudorel Toader dă înapoi cu recursul compensatoriu: "Păstrăm ordinea şi ierarhia"

Potrivit Poliției Române, puteţi contacta Penitenciarul Bucureștiul Jilava la telefon: (021) 4570182, 021 4570654, 0757087957. Semnalmente deţinut:

Înălţimea (cm): 169

Tipul frunţii: îngustă

Tipul nasului: drept

Tipul ochilor: căprui

Tipul gurii: mică

Tipul bărbiei: bilobată

Tipul urechilor: mijlocii d. t.

Tipul feţei: dreptunghiulară

Tipul părului: gri întins

Tipul sprâncenelor: arcuite

Tipul bărbii: barbă rasă

Tipul mustăţii: nu poartă

Tipul corpolenţei: atletică

Semne particulare: tatuaje pe umeri

Deținutul purta geacă culoare maron, pantaloni tip jeans culoare maron și pantofi sport tip adidas culoare neagră.

Dăncilă îl bagă în ședință pe Toader, din cauza recursului recompensatoriu

Mai multe articole despre:
penitenciare recursul compensatoriu