MENIU

De ce s-a întors Dragnea nervos împotriva unei jurnaliste. Cum a amenințat-o

Liviu Dragnea amenință jurnaliștii că le retrage acreditarea la PSD

Liviu Dragnea și-a pierdut din nou cumpătul în fața jurnaliștilor, joi seara, la conferința de presă comună a PSD cu PNȚCD și PER, răspunzând nervos la întrebările care l-au deranjat sau ridicând tonul față de insistența unor reporteri.

Liviu Dragnea a avut mai multe ieșiri nervoase în cadrul conferinței de presă de joi seara, dar lucrurile au escaladat după ce șeful PSD a anunțat că nu mai răspunde la întrebări.

Înainte să iasă din sala de conferințe, Liviu Dragnea s-a contrat cu mai mulți jurnaliști care insistau cu noi întrebări, ba, mai mult, s-a întors nervos câțiva metri până la o jurnalistă, flancat de Codrin Ștefănescu (vezi video mai jos).

Potrivit corespondentului Realitatea TV, șeful PSD a avut un schimb de replici cu jurnalista postului România TV, care vroia să afle dacă PSD va merge mai departe cu o procedură parlamentară la modificarea codurilor penale.

Dragnea i-a spus reporterei că se simte rău, că trebuie să înțeleagă că atunci când spune că conferința s-a încheiat, nu mai are sens să insiste și i-a transmis că se gândește să-i ridice acreditarea.

Practic, Liviu Dragnea împrumută "modelul Tudorel Toader" și amenință jurnaliștii incomozi cu retragerea acreditării de presă.

Nu este prima dată când șeful PSD este deranjat de insistența jurnaliștilor de la finalul conferințelor de presă și când reacționează într-un mod inadecvat.

Dragnea anunță plângere penală pentru înaltă trădare împotriva lui Iohannis

Mai multe articole despre:
Liviu Dragnea