MENIU

De ce l-a sunat Kamala Harris pe Donald Trump? Totul a pornit de la cea de-a doua tentativă de asasinat împotriva lui Trump

Kamala Harris, vicepreședintele SUA / Foto: Inquam Photos, Octav Ganea

Vicepreședintele SUA l-a sunat pe Donald Trump ca să-i spună că se bucură pentru el că este teafăr. Fostul președinte american, contracandidatul Kamalei Harris, a fost victima unei a doua tentative de asasinat.

Vicepreşedinta Kamala Harris l-a sunat pe adversarul său în alegerile prezidenţiale Donald Trump „pentru a-i spune în mod direct că este fericită că este teafăr şi nevătămat”, într-o convorbire ”cordială şi scurtă”, potrivit Casei Albe, relatează AFP.

Donald Trump, care a fost duminică victima unei presupuse a doua tentative de asasinare, a repornit în campanie marţi şi a acuzat-o pe Kamala Harris de faptul că incită la violenţă împoriva sa, în contextul în care candidata democrată pare să înregistreze un uşor impuls în sondaje.

Vicepreşedinta a efectuat marţi o deplasare în Pennsylvania, iar fostul preşedinte în Michigan, două state-cheie în alegerile de la 5 noiembrie.