MENIU

Singur Acasă, cu Macaulay Culkin. De ce a fost Kevin uitat acasă. Ce n-aţi observat în film

Singur Acasă, cu Macaulay Culkin. Rolul Kevin McCallister l-a ajutat pe Macauley Culkin să devină vedetă la Hollywood în anii 1990. 

Interpretând un băiat blond, inventiv şi neastâmpărat, actorul american a captat simpatia multor spectactori care au văzut "Singur acasă", filmul de Crăciun devenit un veritabil fenomen mondial, în care tânărul protagonist, uitat singur acasă timp de o săptămână de familia plecată în vacanţă, reuşeşte să anihileze doi spărgători de locuinţe. Culkin a interpretat acest rol în primele două filme ale seriei "Singur Acasă", lansate în 1990, respectiv 1992. Pentru rolul din primul lungmetraj a fost nominalizat la un premiu Globul de Aur.


Descoperirea adevăratului motiv pentru care Kevin a fost uitat acasă în prima parte a fost făcută de utilizatorul Reddit bobcobble. El a publicat imaginile cu detaliul ignorat de mulţi dintre cei care au văzut de nenumărate ori primul film al seriei.

Este vorba despre un moment de la începutul filmului când tatăl lui Kevin face curat în bucătărie. Acesta aruncă mai multe gunoaie la coş, printre care se află şi biletul de avion al lui Kevin către Paris. Mulţi nu au observat acest detaliu pentru că acţiunea se petrece foarte repede.

Acum, la maturitate, Macaulay Culkin a vorbit despre zvonurile privind dependenţa sa de droguri, care circulau de mulţi ani.

"Nu, nu consumam heroină de 6.000 de dolari lunar", a declarat actorul la momentul respectiv, fără să infirme sau să confirme informaţia privind dependenţa sa de droguri.

Citiţi şi:

RCS-RDS DIGI. Veste surprinzătoare pentru abonaţi. Doar Pro TV mai făcea asta

Mai multe articole despre:
de ce a fost kevin uitat singur acasa