MENIU

David Popovici își donează echipamentul de la Jocurile Olimpice 2024 pentru a construi o casă unor copii cu nevoi speciale

David Popovici își donează echipamentul de la Jocurile Olimpice 2024 pentru a construi o casă în vor locui care unsprezece copii cu nevoi speciale.

David Popovici își donează echipamentul în scop caritabil

Unsprezece copii cu nevoi speciale urmează să aibă un cămin numai al lor, grație unui gest măreț făcut de campionul olimpic la înot David Popovici.

Campionul român își donează echipamentul cu care a participat la Jocurile Olimpice 2024, cu scopul de a dona banii unei asociații care se ocupă de problemele copiilor defavorizați. Pentru construcția respectivei locuințe este necesară suma de 115 mii de euro.

Scopul asociației care se va ocupa de construcția locuinței pentru cei unsprezece copii defavorizați este de a aduna suma respectivă, iar printre binevoitori se numără și tânărul campion la înot.

Donația campionului constă în echipamentul pe care l-a purtat la Jocurile Olimpice din 2024, de la Paris, care include tricoul, bluza , pantalonii și încălțămintea purtate de David Popovici.

Ce are de gând să facă David Popovici după ce s-a retras din activitate. Sportivul are planuri mărețe

David Popovici, campionul olimpic la înot care a atras admirația românilor după performanța obținută la Jocurile Olimpice 2024 de la Paris, a demonstrat încă o dată ce suflet bun are.

Anul trecut își transforma medalia de aur câștigată la Campionatele Mondiale de la Budapesta în fundițe aurii pe care le-a donat micuților bolnavi de cancer. Anul acesta a ales să-și doneze echipamentul de premiere de la Jocurile Olimpice de la Paris pentru o cauză umanitară.

Mai multe articole despre:
David Popovici sportiv copii donatie