MENIU

Date CUTREMURĂTOARE în cazul mamei sinucigașe: acuzațiile din dosar, SCHIMBATE. Cine o AMENINȚA pe femeie

ulianei, mama care s-a aruncat de pe un bloc din Timișoara împreună cu cei doi copii / Captură video

Noi detalii înfiorătoare apar în cazul Iulianei, mama care s-a aruncat de pe un bloc împreună cu cei doi copii în brațe. Surse din anchetă spun că femeia era terorizată de un fost iubit, iar oamenii legii iau în calcul posibilitatea ca aceasta să își fi premeditat sfârșitul. În plus, s-a aflat și că Iuliana și fostul soț trebuiau să se recăsătorească săptămâna trecută, însă nu s-au mai prezentat la starea civilă. Procurorii au schimbat acuzațiile în dosarul femeii din Timișoara. 

Întors din Austria, fostul soț al Iulianei - tatăl copiilor - a mers la morgă să recunoască cele trei trupuri, așa cum cere procedura. Acesta va fi audiat, iar procurorii încearcă să afle de ce nu au mai ajuns la starea civilă săptămâna trecută, când aveau programată cununia.

Relația dintre cei doi ar fi fost una tumultoasă, spun apropiații. Se cunoșteau de la 15 ani, iar în 2014 s-au căsătorit. Șase ani mai târziu, însă, au divorțat. Au existat chiar și bănuieli de infidelitate și ar fi apărut zvonul că băiețelul ar avea alt tată.

După divorț, Iuliana a început o relație cu un alt bărbat, despre care apropiații spun că a terorizat-o atunci când povestea a luat sfârșit.

Fostul iubit ar fi început să o amenințe, iar Iuliana circula cu mașini împrumutate, ca să nu fie găsită de acesta.

"Avem de a face cu un trio amoros. Cum au fost implicati copiii in aceasta poveste? Cel putin o persoana o ameninta pe sinucigasa ce a terminat psihologia. Este important de vazut cu ce o avea la mana si de ce?", a afirmat psihologul Radu Leca. 

În anchetă, este luată în calcul și posibilitatea ca mama să fi plănuit sinuciderea. Potrivit locatarilor, cu câteva zile înainte de gestul extrem, Iuliana a fost văzută în timp ce inspecta blocul cu zece etaje de pe care s-a aruncat.

În acest fel, femeia ar fi aflat și cum poate ocoli ușa de acces pe acoperiș care era încuiată. Ea a ajuns pe bloc printr-o fereastră.

În ziua tragediei, Iuliana a mers cu autoturismul iubitei fratelui său la blocul unde și-a pus capăt zilelor.

Procurorii au schimbat acuzațiile în dosar. În cazul celor doi copii, cercetările se fac acum pentru omor.

Trei buchete de trandafiri roşii au fost așezate lângă blocul unde Iulia și copiii ei au fost găsiți morți.

Citește și O femeie s-a aruncat, cu cei doi copii, de la etajul 10. Toți 3 au murit. Drama unei FAMILII destrămate