MENIU

DAN VOICULESCU rămâne FĂRĂ AVERE. Milioane de EURO confiscate de la fetele sale

Din nou sărac ca în tinereţe

DAN VOICULESCU, CONDAMNAT LA 10 ani de ÎNCHISOARE cu executare. Procesul ICA s-a încheiat, după şase ani de tergiversări. DAN VOICULESCU rămâne fără avere, sediile Antena Group şi Grivco fiind confiscate, iar familia Voiculescu trebuie să plătească milioane de euro.  

Instanţa decide CONFISCAREA următoarelor:

- imobilul de 299.000 mp şi un altul de 220.000 mp pe Strada Gârlei, nr 1B. Aceste sunt terenurile şi construcţiile ICA

- 22.000 mp şi constructii de pe el, tot strada Gârlei

- 3.515.756,4 dolari de la Dan Voiculescu reprezentând chiria încasată de la Romtelecom

- clădirea şi terenul de la adresa Bucureşti-Ploieşti nr 25-27, care reprezintă sediul Antena Group (3.000 mp)

- 2.294.358,2 lei de la Camelia Voiculescu şi 2.294.358,2 lei de la Corina Voiculescu. Acestea reprezintă contravaloarea acţiunilor la ICA.

- imobil 4 mii de mp strada garlei

- De la Corina si Camelia Voiculescu confisca banii pe care i-au incasat de laRomtelecom  cand ocupau functii la Grivco

- Confiscare speciala - 3,5 milioane de dolari pe bunurile mobile si imobile, inclusiv pe conturi

Instanta dispune sesizarea biroului pentru prevenirea criminalitatii si oficiului pentru recuperarea creantelor de la MJ pentru identificarea bunurilor mobile si imobile ale lui Dan, Camelia si Cornelia din tara si din strainatate

- Confisca banii din conturile lui Dan Voiculescu: BRD -15 mii RON, un milion de dolari, 433 lire, 5 mii ron , 12 mii de dolari

- Sechestru pe casa lui Voiculescu din Kiseleff

DECLARAŢIILE INCREDIBILE ale lui Voiculescu: "AM STAT ÎNTR-O CASĂ MICĂ, CU WC ÎN CURTE"

Înainte de pronunţarea sentinţei, Dan Voiculescu le-a povestit jurnaliştilor că a trăit cu soţia sa şi cu doi copii, până la 34 de ani, într-o singură cameră, având WC în curte:

"Eu am un mare noroc, legat de circumstanţele astea. Până la 34 de ani, am stat cu soţia şi cu cei doi copii într-o cameră de 24 de metri şi WC-ul era în curte. Iarna nici nu vă povestesc cum era să te duci la toaletă prin zăpadă. În momentul în care ai trăit până la 34 de ani în aceste condiţii, eu nu cred că condiţiile de la penitenciar pot fi mai rele decât alea. Toaleta e înăuntru, nu afară, suntem 2-3 camarazi. Condiţiile în sine nu sunt de natură să mă sperie. Ce îmi pare cu adevărat rău e că 12 oameni nevinovaţi suferă şi sunt nişte oameni extraordinari, oameni care toată viaţa lor nu au făcut decât să muncească cinstit. Au ajuns în situaţia asta numai datorită mie. Eu fiind vânat, neputând să mă prindă cu nimic, a trebuit să creeze toată ideea de privatizare ilicită, toate porcăriile pe care le cunoaştem. Mă deranjează şi că familia suferă fără vină. Produc rău în jurul meu fără să vreau şi asta mă deranjează cel mai mult", a spus Voiculescu.

Mai multe articole despre:
Dan Voiculescu Voiculescu sentinţa