MENIU

Cuțitarul din Turnu Măgurele, dat în urmărire generală, de negăsit, la 5 zile de la atac

Acesta este cuțitarul de la Teleorman. Foto/Realitatea

Adolescentul de 16 ani care a înjunghiat un tânăr de 17 ani în centrul orașului Turnu Măgurele nu a fost nici acum găsit, la 5 zile de la atac.

 Într-o fotografie obținută de Realitatea PLUS, atacatorul ține în mână un cuțit cu o lamă de dimensiuni impresionante ceea ce dă impresia de o violență ieșită din comun.

La cinic zile de la incidentul din centrul orașului Turnu Măgurele, autoritățile continuă căutările în vederea găsirii agresorului adolescent în vârstă de 16 ani, care l-a înjunghiat pe un tânăr de 17 ani. Atacul care a avut loc în centrul orașului a șocat comunitatea locală și a stârnit îngrijorare printre locuitori.

Victima a fost transportată de urgență la un spital din Capitală, acolo unde a rămas internată. Medicii spun că starea de sănătate a tânărului este un stabilă.

Unul dintre agresori, însă, cel care l-a înjunghiat pe băiat cu un cuțit în spate, este de negăsit. Polițiștii îl caută de patru zile. În schimb, celălalt agresor, în vârstă de 14 ani, s-a predat la secția de poliție din oraș, iar în prezent acesta se află în arest. Atacul șocant a avut loc în plină stradă, în timp ce adolescentul se plimba cu prietena lui.