MENIU

Curăţenie generală de toamnă la Timişoara

Autorităţile au declanşat cea mai mare acţiune de strângere a gunoiului din casele şi curţile localnicilor. În doar câteva ore pe trotuarele oraşului s-au adunat sute de saci cu deşeuri menajere, frunze uscate, dar şi televizoare, frigidere şi obiecte sanitare.

Timp de două săptămâni, fiecare timişorean care vrea să scape de lucrurile care nu-i mai trebuiesc în casă sau grădina le pune în faţa casei, iar autorităţile vin şi ridică gunoiul.

Timişorenii au început curăţenia încă de la primele ore ale dimineţii. După câteva ore trotuarele erau deja pline cu saci de gunoi şi alte obiecte nefolositoare.

Gunoiul a fost încărcat în trei masini ale firmei de salubrizare, iar angajatii au muncit la foc continuu. Până la prânz, se adunaseră deja 10 tone de gunoi.

Gospodinele care nu au timp să-şi facă singure curăţenie în locuinţe pot apela la firmele de specialitate. Curăţenia de toamnă făcută de o firmă de specialitate costă pentru un apartament cu 2 camere aproximativ 200 de lei. Tariful creşte însă în funcţie de mărimea locuinţei şi de cerinţele clienţilor.
Mai multe articole despre:
Timişoara curăţenie gunoi