MENIU

Cuplul IMPERFECT din zodiac care nu renunţă să fie împreună

Un lucru este sigur: cuplurile imperfecte sunt perfecte. De foarte multe ori, atunci când suntem în căutarea unui partener de viaţă, ne raportăm la zodia acestuia şi la caracteristicile care îi definesc personalitatea.

Ne dorim să avem totul în comun, să ne înţelegem bine din orice punct de vedere, să fim ca două picături de apă. Dragostea adevărată nu constă în aceste aspecte şi, pentru că perfecţiunea nu există, adevăratele poveşti de dragoste au în spate o iubire puternică şi caractere diferite. Se ceartă, se împacă, iar se ceartă, dar nu renunţă la iubire!

Nativii din zodia Peşti şi cei din Leu sunt un duo de excepţie care formează unul dintre cele mai adorabile cupluri din zodiac. Imperfecţiunea dintre cei doi dă culoare relaţiei şi, în timp ce Peştii sunt emotivi, Leii calcă pe sentimente şi nu îi interesează acest aspect. Leul va admira creativitatea şi imaginaţia fecundă a Peştelui, în timp ce acesta din urmă se va îndrăgosti de naturaleţea şi farmecul ”stăpânului junglei”, notează one.ro.

Împreună, vor fi acel cuplu adorabil de imperfect, care atrage toate privirile la petreceri, se ceartă când par să se înţeleagă cel mai bine şi se împacă când nimeni nu le mai dă nicio şansă.

Mai multe articole despre:
cuplu horoscop astrologie cuplu imperfect