MENIU

Cuplul cu cea mai mare diferenţă de vârstă din lume. El - 31 de ani, ea - 92 de ani

Cuplul cu cea mai mare diferenţă de vârstă din lume. El - 31 de ani, ea - 92 de ani

Diferenţele mari de vârstă în cuplu nu mai reprezintă o problemă atât de mare în zilele noastre, însă o pereche din Marea Britanie face înconjurul lumii cu o poveste de dragoste care ridică multe semne de întrebare.

Kyle Jones are doar 31 de ani şi povesteşte că s-a simţit încă din adolescenţă atras de femeile mai în vârstă. La 18 ani şi-a pierdut virginitatea cu o femeie cu 32 de ani mai mare, iar acum spune că a găsit iubirea adevărată în braţele lui Marjorie McCool, o americancă în vârstă de 92 de ani, scrie Daily Mail.

"Creierele oamenilor funcţionează diferit. Unii bărbaţi preferă blondele, alţii brunetele, unora le plac alţi bărbaţi, iar mie îmi plac bătrânicile", a spus Kyle pentru Daily Mail.

Deşi Kyle şi Marjorie sunt împreună de 5 ani, ei au o relaţie liberă. Pe Marjorie a cunoscut-o însă într-o librărie. Atunci, Kyle şi-a făcut curaj şi i-a cerut numărul de telefon.

“Aveam vreo 12-13 ani când mi-am dat seama că am o slăbiciune pentru femeile în vârstă. Îmi plac ridurile lor, culoarea părului lor”, mărturiseşte Kyle Jones, potrivit click.ro.

Mai multe articole despre:
femeie bătrân cuplu