MENIU

Cum stai cu BANII în 2017. Unii primesc o moştenire uriaşă, alţii pierd tot ce au agonisit

Cum stai cu BANII în 2017. Unii primesc o moştenire uriaşă, alţii pierd tot ce au agonisit

2017 anunta o serie de schimbari esentiale in plan financiar pentru multi dintre nativi. Apar responsabilitati noi, castiguri, dar si pierderi. Lucrurile sunt destul de amestecate si doar o gestionare atenta a resurselor poate garanta absenta problemelor in acest domeniu.

Iata cum arata anul 2017 din punct de vedere financiar pentru fiecare zodie in parte:

Berbec

Primesti inca din ianuarie cateva "palme" chiar la locul de munca. In loc de aprecieri, ai parte de stres, mai ales ca marirea de salariu mult-asteptata intarzie. Apar restrictii de ordin financiar si nevoia de a-ti regandi bugetul. Lucrurile se indreapta abia din luna aprilie, cand vei incepe din nou sa detii controlul banilor. Toamna aduce schimbari. E posibil sa iti gasesti un nou loc de munca, mult mai bine platit.

Taur

Provocarile pe plan financiar nu vor lipsi in 2017. Va trebui sa fii foarte atenta la investitii, pentru a nu cadea intr-o capcana paguboasa. Apar o serie de datorii pe care te vei stradui din rasputeri sa le achiti. Vei cauta sa iti mai iei o jumatate de norma pe undeva ca sa poti intra in linie dreapta cu banii. Abia prin septembrie, atunci cand vei reusi sa gestionezi corespunzator situatiile de criza, banii isi vor face si ei simtita prezenta.

Gemeni

Ai noroc pe plan financiar pana in luna iulie. Investitii profitabile, o marire salariala, un castig neasteptat - toate sunt cat se poate de posibile! Proiecte, planuri, munca fara oprire toate acestea vor fi facute cu extrema rigurozitate, fapt ce iti va umple conturile bancare. Spre sfarsitul lui 2017, esti invitata sa-ti faca un plan realist de gestionare a banilor pe care i-ai castigat pana in acel moment.

Rac

Se intrevad oportunitati de a avansa in cariera si odata cu acest pas si de a obtine castiguri mari. E important cum valorifici aceste sanse, caci ai nevoie de multa chibzuinta. Experientele noi dobandite te vor ajuta sa te dezvolti profesional si poti excela in multe domenii. Este foarte posibil ca in 2017 sa avansezi, sa castigi mai mult. Chiar daca sumele nu vor fi cele sperate, totusi nu vei duce lipsa de finante.

Citeste continuarea pe ele.ro.