MENIU

Cum şi-a petrecut românul condamnat la moarte în Malaysia noaptea de Înviere în celula morţii

<p>Rom&acirc;nul condamnat la moarte &icirc;n Malaysia. Cum arată scrisoarea care &icirc;l poate salva</p>

Povestea tânărului condamnat la moarte în Malaysia continuă să impresioneze şi după sfintele zile de Paşte. Ionuţ Gologan şi-a sunat tatăl şi bunica duminică, povestindu-le cum şi-a petrecut Noaptea de Înviere singur în "celula morţii".

Tatăl lui Ionuţ Gologan a povestit, în exclusivitate pentru "ring", cum l-a întrebat fiul său la telefon dacă a fost la Înviere şi s-a rugat pentru el, povestind, totodată, cum şi-a petrecut el noaptea sfântă în celulă. I

L-am întrebat pe Dumitru Gologan dacă Ionuţ, fiul său condamnat la moarte în Malaysia, i-a povestit cum a petrecut Sărbătorile Pascale în închisoare. Cu glasul stins de dorul fiului său, acesta ne-a mărturisit printre lacrimi: "Mi-a zis că la ei nu a fost Paşte, întrucât cei din Malaysia sunt musulmani. El nici nu a ştiut că este Paştele, dar, cu o săptămână înainte, m-a sunat şi i-am spus eu când e. Ionuţ mi-a povestit cum s-a rugat toată noaptea de Înviere. El, sărăcuţul, s-a rugat singur în celulă. Cu Biblia lângă el. Este Biblia pe care i-am trimis-o eu acum un an".
 
Citeşte mai mult pe ziarulring.ro
Mai multe articole despre:
moarte condamnat român Malysia