MENIU

Cum să-ți cureți câmpul energetic. Metode de echilibrare a chackrelor

Cum să-ți cureți câmpul energetic și să-ți echilibrezi chakrele folosind câteva metode la îndemâna oricui. Dacă vei folosi aceste metode, îți vei echilibra chakrele și vei avea câmpul energetic curat. Iată ce trebuie să faci.

Cum să-ți cureți câmpul energetic - Exercițiile fizice

Exercițiile fizice vă pun sângele în mișcare, iar acest lucru este benefic organismului, conferindu-i energie.

Latinii aveau o expresie care dăinuie și acum și care spune: "Men sana in corpore sano”, adică o minte sănătoasă, într-un corp sănătos.

Consumă alimente naturale

Acordați o atenție specială alimentației și alegeți cu grijă alimentele pe care să le consumați, deoarece se spune că, "ești ceea ce mănânci”, iar asta înseamnă că dacă vei alege să consumi alimente sănătoase, vei avea și un corp sănătos. Alege să consumi mâncăruri organice și cât mai naturale. Ele dau organismului substanțele nutritive esențiale și necesită mai puțină energie pentru a fi digerate.

Folosiți afirmații pozitive

Afirmațiile pozitive și rugăciunile nu numai că vă pot lumina mintea, dar pot fi și bune pentru aura și chakrele voastre. Atunci când vorbești de rău pe cineva, acelei persoane îi transmiți energii negative, doar că în aceeași măsură și aura ta are de suferit, deoarece asta duce la o perturbare a câmpului energetic.

Tocmai din această cauză religiile au impus ca fiind păcat să bârfești și să gândești rău altora. Pentru a menține vibrațiile pozitiv, faceți un efort suplimentar de a vorbi de bine și a gândi pozitiv despre ceilalți.

Nu este suficient să faceți lucruri bune doar persoanelor care vă plac, iar celorlalți nu. Ești un om bun doar atunci când poți face bine sau, cel puțin, poți să nu gândești rău altora.

Ori de câte ori îți vin în minte lucruri negative despre ceilalți, amintește-ți că gândul negativ pe care îl emiți îți face rău inclusiv ție, perturbându-ți câmpul energetic, lucru ce duce la îmbolnăviri și suferințe fizice.

Cele mai înțelepte sfaturi ale bătrânilor din popor: Ceea ce nu voiești să afle dușmanul, să nu-i spui prietenului

Petrece timp în natură

Nu există loc mai potrivit pentru a-ți curăța câmpul energetic decât în natură. Natura absoarbe energiile negative și reduce stresul, păstrând organismul relaxat. De altfel, se știe că verdele este culoarea care relaxează profund, iar acest verde care încântă privirea poate fi întâlnit doar în mijlocul naturii.

Așadar, când te simți lipsit de energie, fă o plimbare în mijlocul naturii, într-o pădure, la munte sau chiar într-un parc și cu siguranță îți vei încărca bateriile.

Acordă timp odihnei

Acordând atenție odihnei îți menții aura echilibrată. Atunci când organismul nu este odihnit sau când nu dormi suficient, acesta suferă de un deficit de energie, iar asta îți afectează viața de zi cu zi și sănătatea.

Înoată în apă naturală

Înotul este cel mai bun sport pentru întregul organism. Acest sport îți antrenează tot corpul și toată musculatura este pusă în funcțiune. Însă, dacă alegi să înoți, fie în mare, fie într-un lac natural, este cu atât mai bine, deoarece apa naturală neutralizează energia negativă și ajută la rejuvenarea întregului organism.

Meditează sau roagă-te

Meditația și rugăciunea ajută, de asemenea, la curățarea sistemului tău energetic, conferind organismului calm și îl reîncărcă cu energie pozitivă. Totodată, ajută la deschiderea chakrelor și alimentarea aurei cu energie proaspătă și pură.

Ascultă muzică clasică

A fost demonstrat științific faptul că muzica clasică poate constitui o adevărată terapie pentru unele afecțiuni psihice și este extrem de benefică pentru relaxare. În general muzica clasică este scrisă folosind și având la bază matematică și geometrie sacră. Ascultarea unui astfel de flux de note ridică vibrația energetică a organismului, scrie aceeași sursă, usefulinfo.us.

Cele mai întelepe sfaturi, de la Carl Jung, părintele psihologiei analitice

Mai multe articole despre:
camp energetic ckackre dezvoltare personala