MENIU

Cum să-ţi spionezi iubitul pe Facebook. Trucul pe care puţini utilizatori îl ştiu

Cum să-ţi spionezi iubitul pe Facebook. Trucul pe care puţini îl ştiu

Se știe că majoritatea femeilor sunt foarte geloase și simt nevoia să își controleze mereu iubiții. Dacă e bine sau nu, aceasta e altă discuție, însă cert e că nu există pe lume detectiv mai priceput decât o femeie care vrea să descopere ce face iubitul ei când nu e cu ea.

Astăzi îți arătăm cum să îți spionezi iubitul pe Facebook!

Cum să spionezi pe Facebook

Ai vrea să fii la curent cu tot ce se întâmplă pe contul prietenului tău, dar în același timp nu vrei ca el să știe că ai acest „hobby”? Atunci poți să apelezi la câteva „trucuri” pe Facebook, pentru a afla ce face iubitul, chiar dacă nu toate informațiile respective sunt făcute publice. Iată câteva idei bune pentru a spiona pe Facebook:

1. Adăugați-vă reciproc la Close Friends. Atunci când adaugi pe cineva în lista de prieteni, acea persoană nu intră într-o categorie anume de prieteni, decât dacă o adaugi tu. În această listă, „Close Friends”, îi adaugi pe cei mai apropiați prieteni, iar apoi poți să postezi lucruri pe care doar ei să le vadă. Totodată, dacă cineva te adaugă la Close Friends, vei primi notificări pentru fiecare status pe care persoana respectivă îl postează. Iată cum să îți treci iubitul la Close Friends:

- deschide Facebook și intră pe pagina iubitului;
- în secțiunea superioară, pe cover, ai butonul „Friends”, de unde poți selecta mai multe opțiuni;
- bifează opțiunea „Close Friends”.

De acum încolo, vei fi anunțată la fiecare „mișcare” a iubitului tău. Mai mult, poți să bifezi din același meniu și opțiunea „See First”, pentru ca fiecare postare a sa să apară prima în News Feed, indiferent de ora la care a fost făcută.

Citeşte continuarea pe divahair.ro.