MENIU

Cum să eviți amenzile cu Google Maps - Aplicația detectează radarele mobile ale Poliției. Pașii prin care poți activa această funcție

Cum să eviți amenzile cu Google Maps

O funcție din aplicația Google Maps care permite șoferilor să detecteze radarele mobile ale Poliției poate fi activată cu ușurință. Prin intermediul acestei opțiuni, utilizatorii pot primi notificări în timp real cu privire la locația radarelor mobile. Mai mult decât atât, aplicația poate semnala și alte evenimente importante pentru șoferi, ceea ce le permite să fie mai bine pregătiți pentru drumul lor.

Google Maps a introdus o nouă caracteristică apreciată de mulți conducători auto, care doresc să evite sancțiuni pentru depășirea limitelor de viteză. Prin intermediul aplicației, utilizatorii pot identifica în timp real locația radarelor mobile ale poliției.

Mulți șoferi conduc cu frica de a fi depistați de radar. Această teamă este prezentă chiar și în rândul celor care nu depășesc limita de viteză. De asemenea, frica nu vine doar de la radarele fixe, care sunt amplasate într-un loc permanent, ci mai ales de la cele mobile.

Din acest motiv, Google Maps a implementat o caracteristică care poate detecta radarele mobile ale Poliției. Această funcție este asemănătoare cu cea pe care Waze o utilizează de mult timp. Atunci când un șofer observă o mașină de poliție cu radar, poate semnala acest lucru în aplicație.

Google Maps va trimite o notificare către toți șoferii care trec prin acea zonă și au aplicația deschisă. Aceștia vor fi întrebați dacă există un radar în zonă. Apoi, în funcție de răspunsurile primite, aplicația va actualiza în mod constant avertizarea pentru toți utilizatorii, scrie ProMotor.

Un fost poliţist local şi soţia sa, reținuți în scandalul hainelor de lux în care e implicată Bianca Drăgușanu. 700 de articole vestimentare ridicate de anchetatori

Toți utilizatorii Google Maps pot adăuga, în timp real, un radar sau un incident rutier.

Din sub-meniul „adaugă un raport”, se vor deschide mai multe opțiuni:

  • ciocnire;
  • încetinire;
  • construcție;
  • bandă închisă;
  • vehicul oprit;
  • obstacol pe drum;
  • radar mobil.

În funcție de situația întâlnită, un conducător auto poate selecta una sau mai multe alerte.

Astfel, dacă un șofer observă un radar și îl marchează pe hartă, toți ceilalți utilizatori Google Maps care trec prin zonă vor primi această avertizare.

De asemenea, sunt întrebați dacă acel radar se află în continuare în zonă. Și, pe măsură ce șoferii confirmă sau infirmă prezența radarului, poziționarea acestuia va fi modificată în timp real.

În aplicație va apărea și numărul de utilizatori care au validat locația radarului, precum și timpul scurs de la ultima validare.

Cum să cheltuiești mai puțini bani în vacanţa din Turcia. Trucuri de la economiști, pentru a fi sigur că nu te întorci cu buzunarele goale