MENIU

Cum pot fi folosite celulele sângelui pentru întinerire

Orice copil ştie că sângele este o substanţă lichidă de culoare roşie, care circulă prin vene şi artere şi asigură nutriţia şi oxigenarea organismului.

Un adult obişnuit cunoaşte în plus că sângele este format din plasmă, globule albe şi globule roşii, dar cu siguranţă, nu i-a trecut prin minte că are o valenţă cu o componentă de senzaţional: ajută întinerirea. Terapia cu plasmă imbogatita trombocitar imbunatateste tonusul si textura pielii, reduce liniile fine si ridurile prin stimularea producerii de colagen.

Şi nu este totul! Ce este tehnologia P.R.P, cum pot fi folosite celulele corpului nostru pentru intinerire, refacerea organelor afectate, dar şi în ortopedie, stomatologie, oftalmologie şi cardiologie aflăm acum de la prietena emisiunii noastre, doamna doctor Dana Jianu.

Pe masura ce imbatraneste, pielea isi pierde elasticitatea. Este dovedit faptul ca terapia cu plasma imbogatita trombocitar ( PRP ) imbunatateste tonusul si textura pielii si reduce liniile fine si ridurile prin stimularea producerii de colagen si prin imbunatatirea aportului de sange.

Plasma imbogatita trombocitar autologa (PRP=Platelet Rich Plasma) este de fapt o componenta a sangelui dvs. PRP determina intinerirea pielii prin stimularea cresterii tesutului conjunctiv si prin imbunatatirea circulatiei sangelui in tesuturi, ambii factori fiind importanti in terapiile anti-imbatranire.

Terapia de intinerire PRP este una dintre cele mai recente proceduri autologe de antiimbatranire si intinerire a pielii si are puterea de a declansa potentialul de regenerare al propriului dumneavoastra corp.

 
Mai multe articole despre:
terapie fresh refresh