MENIU

Cum îți dai seama că iubitul tău a făcut sex cu o altă femeie

Cum îți dai seama că iubitul tău a făcut sex cu o altă femeie

Orice femeie vrea să aibă o relație cu o persoană pe care se poate baza, dar și de la care alte cupluri se pot inspira. Totuși, nu de fiecare dată se întâmplă anume așa, iar cazurile când partenerii se înșală devin tot mai dese în zilele noastre.

Există câteva semne pentru femei, pentru a afla mai ușor dacă partenerul lor de viață, cât și sexual, s-a culcat cu altcineva.

Miroase ca și cum tocmai a ieșit de la duș. Dacă ai suspiciuni, trebuie să-l întrebi imediat în momentul când îți vine acest gând, dacă totul e în regulă. Mai târziu va fi mai greu să recunoască anumite lucruri.

Nu vrea sex. Dacă de multă vreme amână orice interacțiune sexuală și se scuză mereu, fie nu mai e atras de tine, fie a trecut și prin alt pat.

Te critică pentru felul cum ești. Ai putea să începi o discuție despre înșelat și în cazul în care nemulțumirile lui sunt tot mai multe și mai stranii, în ce te privește. Dacă devine și distant, atunci ar trebui să-ți pui și întrebări, dacă relația voastră mai e cum a fost.

Miroase a parfum străin. Dacă te-a înșelat, sunt șanse mari ca în hainele lui să se fi îmbibat mirosul unui parfum străin. Ar putea găsi scuze, dacă o să-l întrebi de ce miroase așa. Printre cele mai cunoscute motive este cel că ți-ar fi căutat ție un parfum și a probat mirosurile.

Îți face cadouri, deși nu e deloc în stilul lui. Dacă primești tot mai des flori și cadouri, deși nu a făcut acest lucru o perioadă destul de mare, atunci ar trebui să-l întrebi dacă are o schimbare de comportament, sau s-a întâmplat ceva în viața lui. Poate fi vorba și de faptul că se simte vinovat pentru o aventură cu cineva, pe care o regretă mult.

Mai multe articole despre:
sex soţ înşelat