MENIU

Cum ar fi să te întâlneşti cu BATMAN în trafic? Batmobile-ul aprobat pentru circulaţie

Un australian în vârstă de 29 de ani a reuşit o misiune aproape imposibilă – să transforme maşina eroului Batman într-un autovehicul capabil să circule pe drumurile publice.

Zac Mihajlovic a lucrat timp de doi ani la construcţia maşinii care seamănă ca două picături de apă cu modelul din celebra serie SF, relatează GadgetReport.ro


Dincolo de caroseria cu un design fantastic, Batmobilul are toate sistemele de siguranţă prevăzute de lege, fără de care maşina nu putea primi aprobare pentru a circula pe străzile din Australia.


Zac Mihajlovic foloseşte maşina pentru a ajuta organizaţia umanitară Make-A-Wish, care le oferă copiiilor grav bolnavi şansa de a se plimba cu Batmobilul, avându-l pe Zac drept şofer, bineînţeles îmbrăcat în costumul celebrului personaj.


“Este o maşină perfect legală. De fiecare dată când ies cu ea în trafic, am ceva probleme, pentru că ceilalţi şoferi şi trecătorii se opresc să mă fotografieze şi să îmi ceară detalii. Dar asta e, m-am obişnuit. Până la urmă nu este o maşină care s-o vezi tot timpul pe stradă”, a declarat Zac Mihajlovic.


Australianul a declarat că a primit multe propuneri să îşi vândă maşina, unele cu şase zero-uri, însă n-are de gând să facă acest lucru.


“Nu mă interesează banii, nu pentru asta am construit-o. Vreau să ofer copiilor şansa de a-şi îndeplini visul”, a spus acesta.
Cum arată maşina vedeţi într-un clip video pe GadgetReport.ro

Mai multe articole despre:
Batman GadgetReport.ro Batmobile