MENIU

Cum a ajuns un vasluian din reclamant în inculpat! De la ce a plecat totul

Foto/Arhivă/Inquam

Ai grijă cu cine te pui, pentru că s-ar putea ca totul să se întoarcă împotriva ta! Zicala a fost testată pe propria piele de un bărbat din Vaslui, care, din reclamant a ajuns inculpat.

O ceartă conjugală a avut parte de un final imprevizibil pentru un cuplu din Zăpodii. Supărat că iubita l-a părăsit, în urma conflictului, bărbatul a sunat la 112, anunțând că femeia cu care are o relație de concubinaj i-a sustras din locuință 5.000 de euro.

La fata locului, s-a deplasat un echipaj de la Secția de Politie Rurală nr. 2 Vaslui care a identificat-o pe femeia reclamată pentru furtul banilor.

Aceasta a negat acuzațiile, dar nu s-a lăsat mai prejos si, cu ocazia audierilor, l-a reclamat la rându-i pe concubin. Le-a spus polițiștilor că deține o armă în mod ilegal pe care a adus-o din Italia.

Agenții de la Politia Rurală si-au sesizat colegii de la Serviciul Arme si Muniții pentru a face verificări. Aceștia au mers de urgentă la Zăpodeni, unde bărbatul întors din Italia le-a predat o armă de tir sportiv cu aer comprimat si o cutie cu 122 de capse din plumb. El a declarat polițiștilor că a cumpărat arma din orașul Chiusi, Italia, prezentând si factură în acest sens.

A recunoscut că nu deține permis de port armă si, atunci când a intrat în țară prin Vama Nădlac, nu a declarat arma, motivând că nu știa că arma este supusă regimului autorizării.

Cum necunoașterea legii nu te absolvă de vină, bărbatul a fost pus sub acuzare si trimis în judecată pentru contrabandă si nerespectarea regimului armelor si munițiilor. Marți, Judecătoria Vaslui a decis începerea procesului.

SURSA

Mai multe articole despre:
vasluian concubina vasluian arma italia