MENIU

Cum a ajuns o salată de cartofi să strângă mii de dolari pe Kickstarter

Pentru că internetul este un loc liber şi fiecare are dreptul să vină cu idei, proiectul de pe Kickstarter pentru o salată de cartofi a strâns câteva mii de dolari.

Aţi fi tentaţi să credeţi că este o glumă sau o demonstraţie de ironie la adresa website-ului pentru proiecte de finanţare. V-aţi înşela, cel puţin parţial. Proiectul chiar există şi poate fi accesat aici, iar la momentul realizării acestui material strânsese deja peste 6.600 de dolari pentru finanțare. Partea amuzantă este că respectiva sumă de bani este cât se poate de reală şi peste 26 de zile va ajunge în mâna creatorului proiectului.

Găsim tot felul de proiecte pe Kickstarter şi prezentăm multe dintre ele şi pe Playtech, mai ales că se întâmplă să fie nişte idei tare interesante. Gândiţi-vă numai la câte produse de serie, gen Ouya, Coocoo Watch sau Pebble au ajuns în viaţa voastră datorită respectivului serviciu online. Democraţia din spatele Kickstarter generează însă şi câteva proiecte greu de înţeles. Citeste mai mult pe playtech.ro.

Mai multe articole despre:
proiecte dolari salată de cartofi Kickstarter