MENIU

Cu ce se ocupă Cristian Cioacă după ce a ieșit din pușcărie. Fostul soț al Elodiei are datorii uriașe

Cu ce se ocupă Cristian Cioacă după ce a ieșit din pușcărie. Fostul soț al Elodiei are datorii uriașe

Detalii noi despre Cristian Cioacă, bărbatul condamnat în anul 2014 pentru uciderea Elodiei Ghinescu. El a fost eliberat din închisoare după o detenție de 10 ani și își propune să înceapă o viață nouă, dar separarea de trecut nu e chiar atât de ușoară. El a fost executat silit de ANAF pentru cheltuielile de judecată din dosarul său penal și, de asemenea, are de achitat daune morale pentru crima pentru care a fost condamnat. 

După ce a fost eliberat din penitenciarul Mioveni, fostul polițist s-a făcut nevăzut. El ar fi început recent să lucreze ca șofer de TIR, după ce ar fi șofat pentru fosta avocată.

Bărbatul are datorii uriașe după proces. ANAF l-a executat silit pentru suma de 135 de mii de lei, sumă ce reprezintă cheltuieli de judecată, pe care Cristian le-a contestat în instanță.

Fostul polițist mai are de plătit daune morale în valoare totală de 380 de mii de euro către mama și fratele Elodiei, dar și față de fiul pe care el l-a avut cu fosta avocată, Patrick Matei.

Trupul Elodiei nu a fost niciodată găsit, iar bărbatul nu a recunoscut crima în decursul procesului care a durat șapte ani. 

Cristian Cioacă, executat silit de ANAF. Incredibil ce datorii are fostul soț al Elodiei

Mai multe articole despre:
cioaca ocupatie elodia