MENIU

Criminalul de la Corbu, arest pentru 30 de zile. Și-a recunoscut faptele și a spus că era drogat

Arma crimei de la Corbu (foto: IPJ Constanta)

Criminalul din Corbu, județul Constanța, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Măsura a fost luată de Tribunalul Constanța. Bărbatul de 29 de ani este chiar un vecin al victimelor și lucra ca ospătar la o cherhana din Năvodari. El ar fi recurs la crimă, pentru că avea nevoie de bani. Agresorul a recunoscut că voia doar să-i jefuiască pe vecinii săi, însă totul a degenerat. 

În casa tânărului au fost găsite o macetă, haine pline de sânge și chei de la casa victimelor. Criminalul l-a ucis pe tată și i-a violat fiica de 20 de ani. La scenele de coșmar a asistat și fiica cea mică a familiei, care a reușit să sune la poliție abia dimineață. Soția victimei spune că totul a fost o răzbunare. 

Oamenii legii au făcut percheziții acasă la criminalul din Corbu. 

“Autorul a recunoscut în totalitate săvârşirea faptelor, ne-a dat şi detalii, s-a efectuat şi o percheziţie la domiciliul acestuia, unde au fost găsite mai multe bunuri, care probează în mod complex săvârşirea faptelor care i se impută. Am găsit şi maceta cu care s-a sâvârşit crima, hainele pe care autorul le avea asupra lui, am găsit bunuri luate de la faţa locului şi aruncate la o pubelă de gunoi pentru că îi era teamă autorului că i-ar putea rămâne amprentele pe bunurile respective. El a venit pregătit cu cagulă, cu mască, cu mănuşi, dar la un moment i-a căzut o mănuşă şi s-a gândit că îi pot rămâne amprentele“, a spus procurorul Viorel Teliceanu, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.

 

Mai multe articole despre:
criminla corbu violator corbu criminal arestat