MENIU

Crima înfiorătoare la Satu Mare. Psihiatră, ucisă în apartament de zugravul care-i renova locuința

Caz șocant în Satu Mare. O femeie de 48 de ani a fost ucisă în propriul apartament, chiar de cel pe care-l angajase să-i renoveze locuința. Culmea, după ce a comis fapta, chiar făptașul a sunat la 112 să spună că a găsit-o fără viață. Luat la întrebări de polițiști, individul și-a recunoscut în cele din urmă fapta și a fost reținut. 

Femeia găsită fără viață în propriul apartament fusese psiholog. Pentru o perioadă ar fi lucrat și la secția de Psihiatrie a Spitalului Județean, spun vecinii acesteia. De curând, ea apelase la ajutorul unui bărbat pentru a-și renova apartamentul. Individul a fost chiar cel care a sunat la 112 să anunțe că femeia este moartă în casă, potrivit Realitatea Plus.

 

Și mai șocant este faptul că, luat la întrebări de polițiști, bărbatul a început să devină tot mai nervos și în cele din urmă a recunoscut fapta. Le-a spus anchetatorilor că el a înjunghiat-o pe femeie însă nu a dat detalii despre motivul crimei. Soția acestuia ar fi știut și ea despre fapta cumplită. Cei doi soți locuiau în apropiere și obișnuiau să o viziteze des pe victimă, spun vecinii.

 

Individul de 40 de ani a fost dus la audieri. Cazul a fost preluat de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare care vor stabili cu exactitate cum s-a produs tragedia.