MENIU

Crima din Sectorul 4. Fratele vitreg al copilei susține că mama sa știa că fiica a fost omorâtă

Crima din Sectorul 4

Noi detalii apar în legătură cu crima din sectorul 4 al Capitalei. Fratele vitreg al fetiței de 12 ani, care a fost ucisă și ascunsă în lada unui pat, a fost audiat de procurori.

Băiatul consideră că mama fetei a mințit când a spus că nu știa de crimă. Fratele Anamariei a mai adăugat că familia sa și-a făcut o mulțime de scenarii, după ce sora sa vitregă nu a mai putut fi găsită. De asemenea, el a dezvăluit că fata de 12 ani și mama ei au fost văzute împreună de un vecin chiar în ziua dispariției.

„În data dispariției, când se presupune că s-a întâmplat, un vecin de pe stradă le-a văzut pe mama și pe fetiță venind la tata să-i ceară 15 lei, să-și ia înghețată. Ne facem tot felul de scenarii și, din ce a declarat ea prin Spania, eu zic că e vinovată”, a spus Constantin Laurențiu, care le-a cerut anchetatorilor ca mama fetei să fie inculpătă în dosar.

Între timp, concubinul mamei fetiței a fost arestat în Olanda și a cerut să nu fie adus în România. Marcel Șerbuc a depus o cerere prin care refuză să fie extrădat.

Mai multe articole despre:
crima berceni fetita