MENIU

Cozmin Gușă: ”Patronatele și sindicatele au fost decimate!”

Consultantul politic Cozmin Gușă a declarat într-o intervenție telefonică în emisiunea ”Realitatea Românească”, de la Realitatea TV, că patronatele și sindicatele nu mai sunt reprezentative, acestea fiind decimate.

”Legat de confederații patronale sau sindicale, haideți să fim de acord cu un lucru. Nu mai sunt reprezentative. Ați văzut la apelul celor două mari sindicate cum s-au strâns 100 de oameni în Piața Victoriei, dintre care 50 erau de la Tineretul Național Liberal, cu măști pe față și se maimuțăreau. Nu am înțeles bine de ce erau prezenți”, a susținut consultantul politic în emisiunea moderată de Octavian Hoandră.

Totuși, Cozmin Gușă consideră că în țara noastră ar fi nevoie de patronate și de sindicate.

”Aceste structuri ale civizmului, într-un fel, au fost martelate la noi. La fel cum clasa politică e vai de ea, într-o mai mare măsură, mai ales că acum ar fi nevoie de patronate și de sindicate, le găsim ca fiind decimate... Un grup de oameni pe care îi vedem că se mai adapă fonduri de la Uniunea Europeană, care nu mai sunt reprezentativi, care nu au ajuns pe la pușcărie și au rămas prin birouri somptuoase... Totuși, vorbim despre niște forme care nu mai au fond, din nefericire”, a mai spus Gușă.


Mai multe articole despre:
sindicate Guşă patronate civism decimate