MENIU

Costi Ioniță, o nouă declarație șocantă. După ce le-a luat apărarea fraților Tate, artistul cere ca România să revendice teritorii din Ucraina

Costi Ionita

Declarații uluitoare în mediul online ale celebrul producător de muzică, Costi Ioniță. Acesta spune că Ucraina are teritorii românești care ar trebui revendicate. Mesajul său a fost văzut de peste 380 de mii de urmăritori și nu puțini au fost cei care i-au dat dreptate în comentarii. 

Într-un mesaj cu ocazia Zilei Micii Uniri, artistul a trimis un mesaj video în care a făcut o referire la disputele teritoriale dintre România și Ucraina.

"La mulți ani, frați români de pretutindeni și în special românilor din Ucraina! Să nu uităm că sunt teritorii românești și trebuie să revină la patria-mamă, România. Vă iubesc, forța români!", a transmis Costi Ioniță.

 

@costi #Romania 🇷🇴💪🔝 #costi #fortza ♬ România Mare - Costi & Vladuta Lupau & Vali Vijelie
Subiectul teritoriilor pe care Ucraina le-ar avea în dispută cu statele vecine România, Ungaria și Polonia a fost deseori folosit de propaganda Kremlinului, de la președintele Vladimir Putin până la fostul premier și președinte Dmitri Medvedev. Amândoi au invitat statele respective să revendice oficial teritoriile respective, în ideea că astfel s-ar legitima și pretențiile Moscovei.

Pe de altă parte, Costi Ioniță a mai provocat o dispută în spațiul virtual după ce i-a lăudat pe frații Tate pentru campaniile prin care îi transformă pe tineri în "bărbați".
Mai multe articole despre:
costi ionita tate ucraina pro kremlin